[Best_Wordpress_Gallery id=”3″ gal_title=”E200, 1992″]

www.mercedes-124.dk

Model: 200 E    Manuel Gearkasse, Lysegrøn, HK 118, Benzin, varme i sæder front.

Årgang: August 1992.

Kilometertal: 129,100 km

Beskrivelse:  Mercedes-Benz w124 i utrolig fin stand interiør ind/udvendig. Gearkasse i perfekt stand.ABS bremser. Airbag fører. Servostyring. Varme i forsæder. MB Original Alufælger. Komplet svensk Carfaxrapport. Kun få ejere og den sidste var en ældre svensk kvinde. Certifikat undervognsbehandling. Har kørt ca 2000km. i bilen og den kører helt utroligt godt. Bilen står precis som jeg modtog den.Dog er bagerste støddæmperer udskiftet. Bilen fremstår rigtig flot med kromlister. Rent æstetisk visuelt er der således IKKE træk-krog! Ikke ryger. Ingen rust. Stort set fuld historik på denne perle af en w124 200E med ganske få ejere. Så er drømmen en perfekt eksemplar w124 modelårgang 1992, sidste årgang inden de blev opdateret i motorprogram 93-96.

KUN SERIØSE HENVENDELSER, TAK.

Bilen kan efter nærmere aftale ses.evt på lift synlig undervogn.

Pris: Kontakt mig. :O)